Un barbat, in vârsta de 37 de ani, din Bacau, a fost prins de politistii locali in timp ce fura doua panouri electorale amplasate pe strada 9 Mai, lânga parcarea rapida de la Piata Centrala.

Individul, care locuieste in apropiere, a asteptat sa se intunece si pe la ora 22.00 a trecut la treaba. S-a uitat in jur, a scos panourile din pamânt, le-a pus in spate si se grabea spre casa când a dat nas in nas cu agentii care patrulau pe acolo.

„Acesta a fost condus la sediul Politiei Locale, unde au fost intocmite actele de constatare ale infractiunii flagrante si predarea acestuia catre agentii Sectiei 2 Politie, pentru definitivarea cercetarilor si instituirea masurilor legale”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Se pare ca tânarul nu era un sustinator infocat al candidatilor din afisele lipite pe panou ci, cel mai probabil, avea de gând sa le vânda la fier vechi. In aceasta campanie electorala, agentii locali supravegheaza 14 locatii in care sunt amplasate astfel de panouri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ