15 iulie 2024
ActualitatePrincipesa Margareta, la Crucea Roșie Bacău

Principesa Margareta, la Crucea Roșie Bacău

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Președintele Crucii Roșii Române, a vizitat joi, 15 decembrie, filiala de Cruce Roșie Bacău.

Cu aceasta ocazie, Alteța Sa Regală s-a întâlnit cu reprezentanti ai conducerii filialei judetene, cu angajații si cu voluntarii Crucii Rosii. Prezent la întâlnire a fost și directorul general al Crucii Roșii Române, dl. Ioan Silviu Lefter.Dan-Marcel Babliuc, directorul Crucii Roșii Bacău, a prezentat principalele proiecte desfășurate de filiala județeană: Centrul de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice, Serviciul de ambulanță, Caravana de Crăciun, Programul împotriva abandonului școlar și altele.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a fost foarte interesată să afle detalii legate de funcționarea Serviciului de Ambulanță, având în vedere că la Bacău s-a înființat primul serviciu de ambulanță al Crucii Roșii după 1990, care în acest moment numără 16 ambulanțe dotate conform standardelor în domeniu.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a apreciat eforturile depuse de întreaga echipă în sprijinul persoanelor vulnerabile din comunitate și a semnat în Cartea de onoare a Crucii Roșii Bacău.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri