Ionel Turcea, unul dintre cei mai longevivi primari din tara, ne-a declarat ca nu va mai candida pentru inca un mandat de primar.

La Buhusi, viitoarea confruntare electorala va deveni una foarte interesanta, având in vedere ca deja, neoficial, unii s-au inscris in cursa de câstigare a acestui fotoliu.

PSD a si lansat o propunere: Florin Diaconu, economist care a lucrat in invatamânt, in domeniul bancar, in alte domenii ale sectorului privat.

PUBLICITATE

„Tintele mele: voi aduce bani pentru comunitate, voi face treaba. N-o sa ma amestec in bisericutele locale. Visez la un oras care sa freamate de munca, de realizari”, ne-a spus Florin Diaconu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Prea multe interpretari calomnioase la adresa lui Turcea,presing mediatic si anchete ale autoritatilor cu tente ‘dictate’politic .Sa vedem ce vor face urmatorii administratori locali neamestecand ‘bisericutele locale “care de bine de rau si-au facut treaba si s-au mandrit ca sunt buhuseni. Impreuna au reusit sa dea o tenta europeana unui oras aproape mort.

LĂSAȚI UN MESAJ