Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bacau de cercetare a primarului Romeo Stavarache si a oamenilor de afaceri, Liviu Cenusa si Liviu Goian, sub control judiciar, presupune ca acestia sa se achite de mai multe obligatii.

Trebuie sa se prezinte la organele de cercetare sau la instanta ori de câte ori sunt chemati, sa nu ia legatura unul cu altul si cu ceilalti coinculpati sau martori, sa nu paraseasca tara fara sa anunte si sa se prezinte la Politie dupa un program stabilit.

Pâna la o solutie definitiva, pentru ca hotarârea instantei bacauane a fost contestata, politistii bacauani au stabilit ca primarul Romeo Stavarache sa se prezinte la ei pentru supraveghere de doua ori pe saptamâna.

PUBLICITATE

Prima vizita a fost vineri dimineata, la prima ora. Reamintim ca, joi dimineata, Romeo Stavarache a fost retinut de procurorii DNA, alaturi de cei doi afaceristi, fiind acuzati de mai multe fapte de coruptie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ