Lucian – Daniel Stanciu – Viziteu, primarul municipiului Bacău, împreună cu subprefectul Tudorița Lungu, a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar organizată de Colegiul Național de Artă.

Ceremonia a avut loc la Insula de Agrement, în zona Amfiteatrului.

“Pentru mine, personal, debutul de an școlar are o semnificație aparte. Îmi amintesc chipul mamei, ea însăși cadru didactic, ființă minunată, veselă și încrezătoare, cum se pregătea și cum mă pregătea pentru acest început. Știu că astăzi, fiecare dintre noi, ne privim copiii sau nepoții și, prin ei, propria copilărie cu tot ce înseamnă educație. Despre asta e noul an școlar: amintiri, emoții, gânduri bune și planuri pe care ni le facem”, a scris primarul Bacăului pe Facebook.

“Știu că este o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar am încredere în tactul, răbdarea și dragostea educatorilor, învățătorilor și profesorilor băcăuani!
Prin munca și implicarea lor, vom avea generațiile pe care le așteptăm. Elevilor le doresc să aibă profesori exigenți, de care să-și amintească peste ani, pentru că lucrurile cu adevărat importante implică luptă cu sine, seriozitate și dorința de a fi schimba lumea!”, a mai declarat primarul Bacăului.

Directorul Colegiului de Artă, Dana Bîrzu, a prezentat profesorii care vor îndruma copiii în noul an școlar și a urat succes elevilor. Pe scenă au urcat și absolvenți ai unității de învățământ, care, cu emoție, au rememorat anii de școală.PUBLICITATE