Municipalitatea bacauana roaga soferii din oras sa o ajute in depistarea celui care a distrus, vineri, 4 noiembrie, semaforul instalat in zona URA.

O masina a intrat in semaforul proaspat instalat si l-a avariat grav. Apoi, soferul vinovat a parasit locul accidentului fara sa poata fi identificat.

Semaforul a fost reparat si repus in functiune de angajatii Primariei, insa operatiunea nu a fost tocmai ieftina.

Din acest motiv, municipalitatea doreste sa afle cine a produs paguba pentru a i-o imputa.

Cine are informatii despre accidentul de vineri dimineata este rugat sa sune la telefonul cetateanului 0234 – 986.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Oricum se va afla.Pentru ca acea mașină accidentata trebuie sa se ducă la politie pentru a primi autorizația de reparație. Asta dacă nu o fii vreun smechera.

  2. …macar 3-4 camere video in intersectiile principale nu cred ca ar costa vreo avere…nu mai punet 3 panselute sau 2 banci si luati camere video….sau inca cei din primarie nu au firma de camere video si mai dureaza pana isi deschid una !

  3. Stati linististiti nu le mai dati idei, o sa auziti ca a platit primaria pe doua camere de supraveghere (care le gasesti pe net cu 1000) bani cat ai construi un mall.

LĂSAȚI UN MESAJ