* primarul Viorel Miron vrea sa supuna aprobarii Consiliului Local achizitionarea celor doua blocuri aflate in constructie, la intrarea in orasul Comanesti * lucrarile la cele doua imobile au fost abandonate de constructor, insa investitia ar putea fi preluata de primarie * locuintele de serviciu vor fi puse la dispozitia medicilor care doresc sa lucreze la Spitalul orasenesc “Ioan Lascar”

Spitalul orasenesc “Ioan Lascar” va intra intr-un amplu proiect de reabilitare/consolidare/modernizare, investitie sustinuta din fonduri europene. Contractul de finantare se deruleaza intre Unitatea Administrativ Teritoriala Comanesti si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est. Scopul acestui proiect este acela de a imbunatati calitatea serviciilor de asistenta medicala pentru comunitatea din Comanesti si din localitatile limitrofe. O data cu noua investitie, la Spitalul “Ioan Lascar” vor fi infiintate noi servicii de cardiologie, nefrologie, urologie, ortopedie, psihiatrie si gastroenterologie.

Primarul Viorel Miron spune ca unitatea medicala va fi dotata cu aparatura medicala performanta care va ajuta la diagnosticarea mult mai rapida a pacientilor. “Speram ca dotarile de ultima generatie sa devina tentante pentru medici si sa reduca migratia fortei de munca din domeniul medical. Vrem sa avem un spital de prim rang, iar personalul sa fie de calitate. In sprijinul medicilor care doresc sa lucreze aici, le punem la dispozitie inclusiv locuinte de serviciu. Avem un proiect in acest sens si ne dorim sa preluam doua blocuri aflate in constructie.

PUBLICITATE

Aceste apartamente, aflate lânga spital, vor fi puse la dispozitia personalului medical”, declara Viorel Miron, primarul orasului Comanesti. Spitalul orasenesc “Ioan Lascar” Comanesti deserveste aproximativ 80.000 de locuitori de pe Valea Trotusului. Una dintre cele mai importante investitii este cea din Ambulatoriul de specialitate, renovat si dotat anul acesta cu RMN si computer tomograf. Aparatura aceasta poate salva pe viitor multe vieti, mai ales in cazul pacientilor aflati in risc de accident vascular.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

18 COMENTARII

 1. Oare ” investitorul”care a abandonat imobilele nu a mai avut bani pt a le finaliza? si cum intra primăria in posesia lor? Curios !!!!!!

 2. campanie electorala dupa cum se comporta domnul primar cu personalul spitalului nu o sa vina nimeni nu ii mai suporta nimenii un tiran si un neducat

 3. O sa reușească si lucrul acesta, dl. Primar. Sa ne bucurăm de asa primar cat mai Multi ani, n a avut Comanestiul de cand e el oras, asa primar! Cei care visează sa pună mana pe banii primăriei, ca doar asta au in cap, sa mai viseze acasa la ei, Multi ani. Atata munca, lupta si sacrificiu nu o sa mai vedem la nimeni! Iar personalul spitalul aa pună mana pe treaba, femeile de serviciu sa si faca treaba asa cum trebuie, si restul! Vin la spital ca ma nunta, machiate, rujate, cat mai mult aur! Tiran?!? Este prea blând inca cu voi! Meritați muncite de sa transpirați, sa nu mai aveti timp de selfie uri cu ruj si machiaj, stat la bârfe si ignorat pacienții, draga Gina!

  • Draga doamna mi se pare mie sau sunteti putin comunista? sper sa nu ma insel, dar si personalul de la primarie se rujeaza si se machiaza. Suntem in anul 2016, nu? Iar putori sunt peste tot, nu numai in spital. Demonstrati k sunteti “doamne ” si nu folositi vocabular de mahala. Parerile sunt impartite, insa nu e nevoie de jigniri, “doamne scumpe ” ce sunteti…

 4. Trebuia sa se trezeasca cineva sa faca si comntariu negativ nu ? Astea sunt putorile din spital : Sa lucreze afara sa vada cat cacat au de sters la cur nu au tump sa li se lateasca curul pe scaune
  Mai au curaj sa comenteze : Unde mai gasesti un gospodar ca D-l primar Viorel Miron ?

 5. Pe afară e vopsit gardul iar înăuntru leopardul!!! De vreo 2 ani PRIMARUL V. MIRON nu mai da bonurile de masa angajaților Spitalului Comănești pentru ca medicii sunt niște spagari iar asistentele niște curbe după spusele dumnealui. .. Ce medic sau asistenta accepta așa ceva???? Dovada sunt medicii care ai venit și au plecat….destul de repede…aviz amatorilor

 6. Eu vad treaba asa, spitalul ala nu prea isi are rostul acolo, un punct de prim ajutor era indeajuns, in schimb faceam ceva destept, o clinica privata de fite silicoane, implanturi dentare operatri estetice sau chiar si un spital general, dar cu conditii de clinici private din elvetia cu tratamente de ultima ora, un pic complicat trebuie convinsi ceva medici de top aparatura de top, marketing bazat , blocrurile frumos locuinta de servici pt medici si chiar un hotel pt pacienti si uite cum ai pus comanestiul pe harta turistica a romaniei, turism medical, un pic de munca dar cu tact si cu vointa faci din comanesti un oras auzit in toate colturiile romaniei si as putea sa spun chiar al europei.

  • Fa domnule o clinica sa vina tanti din deal sa si puna silicoane. E un oras mic iar nivelul de trai e cum e… sau faci implanturi pe gratis… voi nici nu ganditi ce vorbiti…. foarte amuzant…

 7. 1. Constructia acelor blocuri nu trebuia aprobata( sunt si au fost destule apartamente la vanzare)
  2. De unde v-a lua banii Dl. ECONOMIST Miron pt. acele blocuri
  3. F.F.F. IMPORTANT!!!!!!! CARE ESTE PRETUL LOR???????

 8. banii pentru blocurile alea care se darama neterminate pot fi luati ca si ceilalti bani care au schimbat fata comanestiului adica fonduri europene. nu mai carcotiti atat cu bonurile de masa pt ca spitalul e ineficient. cu doctori care spun cand pacientul ajunge la urgenta ”ce stiu eu…ce stiu eu!!” si vorbesc urat nu se face performanta. nici cu asistente care vorbesc urat cu pacientii si se fataie de ici colo fara sa faca nimic vin la servici sa faca parada modei. daca nu le place sa plece sau sa faca treaba.asta merita asta primesc. sunt destui medici si asistente care sunt mai bine pregatiti ca astia. terminati cu campania asta de denigrare mai sunt si alti bugetari in Comanesti care muncesc pe rupte si nu au bonuri de masa si nici nu fac atata tam-tam.

LĂSAȚI UN MESAJ