25 mai 2024
ActualitatePrimăria Bacău a emis ordinul administrativ pentru începerea lucrărilor la Parcarea Strada...

Primăria Bacău a emis ordinul administrativ pentru începerea lucrărilor la Parcarea Strada 9 Mai – Strada Unirii

Într-un comunicat oficial emis de către Primăria Bacău, se anunță că în data de 25 septembrie 2023 va începe executarea lucrărilor pentru obiectivul “Parcare Strada 9 Mai – Strada Unirii – Resistematizare”. Această investiție are ca scop îmbunătățirea infrastructurii de parcare în oraș și va oferi un total de 400 de locuri de parcare.

Clădirea parcării va fi proiectată cu atenție la detalii și va include 3 niveluri, dintre care un nivel subteran-demisol și două niveluri supraterane. La acestea se adaugă parțial etajul 2 și o terasă circulabilă, utilizată pe jumătate din amprenta acesteia pentru spații de parcare. În total, vor fi disponibile 363 de locuri de parcare în corpul de clădire, inclusiv 12 locuri destinate persoanelor cu dizabilități.

În plus, parcarea va beneficia de 37 de locuri de parcare amenajate în exteriorul amplasamentului, iar din acestea, 9 locuri de parcare vor fi special destinate automobilelor cu încărcare electrică, contribuind astfel la promovarea mobilității durabile.Pe lângă locurile de parcare pentru automobile, proiectul va include și spații cu rastele dedicate bicicletelor, pentru a încuraja utilizarea mijloacelor de transport ecologice, precum și locuri special destinate motoretelor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri