Un proiect initiat de cinci tineri moinesteni, prin care se doreste amplasarea unor „biblioteci stradale”, a inceput sa prinda contur. Zilele trecute, tinerii au montat prima astfel de biblioteca in Parcul Zemes din Moinesti.

„Este o initiativa buna, abia are tineretul ce sa citeasca, au unde sa vina sa se documenteze. Sigur va avea un impact bun asupra cetatenilor pentru ca este ceva bun. A citi o carte, a lectura pentru a afla lucruri noi nu este rau.”
Valeria Dobritoiu

12167378_1002040346513490_1166108086_n

PUBLICITATE

„E buna initiativa asta, dar trebuie educata lumea sa citeasca. Adevarul este ca nu se mai citeste in ziua de azi, iar aparitia acestei biblioteci stradale este benefica mai ales pentru tineret. Din pacate, tineretul nu e prea interesat de citit, de studiu, asa ca sper cu aceasta ocazie sa se indrepte spre lectura.”
Grigore Iacob

Pentru perioada imediat urmatoare, initiatorii acestui proiect si-au propus montarea a inca cinci astfel de biblioteci care vor fi amplasate astfel: doua in parcul Bai, una in Parcul cu Pini, una in parcul din cartierul Lucacesti si una in apropierea spitalului. Daca proiectul va avea succes, se va incerca extinderea lui in Comanesti si in Onesti.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cei care au initiative ar trebui sa le adapteze la realitatile noastre,chiar credeti ca tinerii se vor opri sa citeasca niste carti mediocre??Chiar credeti ca vor renunta la vizitele la ArenaMall unde pot juca Biliard sau pot vedea un film??De cand ati pus aceste “biblioteci” eu nu am vazut pe nimeni citind si nici carti in aceste custi……………………..

LĂSAȚI UN MESAJ