organizatorii licitației cer acum 6,85 de milioane de euro, fără TVA

R & I Group SPRL București, lichidatorul judiciar al proprietarului societății Carom Onești, compania Energy Bio Chemicals București (aflată în faliment), a scăzut cu un sfert prețul cerut la prima licitație.

Noul preț a ajuns la aproape 6,85 de milioane de euro, fără TVA, dar lichidatorul precizează că dacă acest preț nu se atinge, Carom va fi vândută la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30% din cel solicitat la prima licitație, care a fost de 11,5 milioane de euro, fără TVA. Vânzarea se va face chiar dacă se prezintă o singură persoană care a oferit prețul de pornire a licitației.

Vânzarea a ceea ce a mai rămas din combinatul de cauciuc sintetic se face în bloc. Se vând terenuri din arealul pe care erau instalațiile combinatului, de aproape 2,5 milioane mp, dar și bunuri mobile (echipamente, instalații, utilaje, mijloace fixe, obiecte de inventar). Aceste bunuri urmează a fi valorificate împreună cu activul imobiliar, prețul lor fiind inclus în prețul total de pornire a licitației.

Ofertanții sunt obligați să depună, până la termenul de vânzare, garanția de 10% din prețul de pornire a licitației.
R&I Group SPRL este fosta ZRP Insolvency SPRL care se ocupa de vânzarea Carom.

Alte articole