conducerea interimara a fost preluata de Alexandru Nanescu, de la Agentia Inter-Tour Bacau

Presedintele filialei Nord-Est a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Grigore Alecsa (foto), a încetat din viata după o lunga suferinta.

„A fost – se arata inr-un comunicat al ANAT – un adevarat profesionist, un om dedicat turismului românesc, a fost mereu alaturi de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, activând multi ani ca membru în Consilul Director si reprezentând asociatia si din functia de presedinte al Consiliului Regional Nord-Est.”

PUBLICITATE

Comunitatea membrilor ANAT s-a alaturat, ieri, 5 august, tuturor celor care au avut privilegiul sa-l cunoasca si sa-l pretuiasca, la ceremonia funerara de la Iasi si la o slujba de pomenire la Biserica Amzei, din Bucuresti.

Conducerea filialei Nord-Est a ANAT va ramâne, pâna la alegerea unui nou presedinte, in seama prim-vicepresedintelui Alexandru Nanescu (fiul cunoscutului om de afaceri Dumitru Nanescu), de la Agentia Inter-Tour, din Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ