3 octombrie 2023

Președintele CJ Bacău s-a întâlnit cu ambasadorul Irlandei în România

HomeActualitatePreședintele CJ Bacău s-a întâlnit cu ambasadorul Irlandei în România

Președintele CJ Bacău s-a întâlnit cu ambasadorul Irlandei în România

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a avut astăzi, în București, o întâlnire cu Excelenţa Sa, domnul Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România.

Discuțiile au vizat promovarea județului Bacău și oportunitățile de afaceri, în special în zona Aeroportului „George Enescu”- pilon principal în planul de dezvoltare pentru zona de sud a orașului.

“L-am asigurat pe dl. ambasador de întreaga noastră deschidere spre cooperare, în cât mai multe domenii, pentru a consolida relațiile economice, culturale și turistice dintre România & Irlanda. De asemenea, vom continua demersurile inițiate la nivel județean, pentru crearea unui cadru adecvat în vederea atragerii investitorilor în regiunea Moldovei.ES Paul McGarry a acceptat să viziteze în curând județul Bacău pentru aprofundarea și concretizarea obiectivelor pe care le-am stabilit astăzi împreună.

Buna impresie a primei noastre întâlniri, la Palatul Administrativ, în 2019- când eram prefectul județului- în cadrul vizitei efectuate în Bacău împreună cu alți 23 diplomați din diferite țări, reprezintă o bază solidă pentru conturarea unei relații reciproc avantajoase”, a declarat Valentin Ivancea.

Alte titluri
Alte titluri

Trafic restricționat în zona Orizont. Primăria a uitat să anunțe din timp

Strada Pictor Andreescu din Bacău a fost închisă circulatiei...

Simpozionul Național „Vasile Pârvan”, sub semn aniversar

Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău, în parteneriat cu Arhivele...

„Serile pianistice” la Centrul de Cultură „George Apostu”

Centrul de Cultură „George Apostu” în parteneriat cu Asociația...

Ultimele știri