Tragedia s-a petrecut, azi dimineata, pe drumul european 85, in localitatea Calimanesti, din judetul Vrancea. Preotul romano-catolic Petru Avadani, in vârsta de 32 de ani, de la biserica din Luizi Calugara, se afla la volanul autoturismului, iar in masina era si calugarul Petrica Sascau, de 37 de ani.

Potrivit politistilor din Vrancea, se pare ca pe fondul oboselii, preotul a adormit la volan, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un cap de pod.

In urma impactului, cei doi si-au pierdut viata. „Este o mare tragedie. Se pare ca veneau de la Bucuresti. Preotul a fost sfintit acum câtiva ani la biserica de la noi, el este de loc de undeva de lânga Roman, judetul Neamt, dar celalalt baiat este nascut si crescut aici in Luizi”, ne-a spus Aurel Varga, primarul comunei Luizi Calugara.

PUBLICITATE

Pr. Petru Avădăni (foto) s-a născut la 29 iunie 1981 la Pildeşti. A fost sfinţit preot la 11 iunie 2010 la Iaşi de către ep. Petru Gherghel. De la 20 septembrie 2010 a activat la Luizi-Călugăra.

Fr. Petrică Sascău din Luizi-Călugăra a depus profesiunea solemnă la 1 septembrie 2001 la Hălăuceşti. A activat în conventul din Hălăuceşti până în anul 2005, apoi în conventele din Luizi-Călugăra şi Carei şi din nou în conventul din Luizi-Călugăra.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-i fericeasca, desi au lasat un gol imens in sufletele noastre dar noi vom incerca sa reumplem acest gol cu amintirile lor frumoase si-i vom pastra vii in inimile noastre. Bunul Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Nu va vom uita niciodata.

  2. Dumnezeu sa_i odihneasca an pace.E o tristete foarte mare si o pierdere imensa pt noi crestini di com luizi calugara.le vom pastra mereu an inimile noastre.odihna vesnica an domnul.

LĂSAȚI UN MESAJ