Festivalul National de Creatie si Interpretare „Mamaia copiilor”, care s-a desfasurat zilele trecute la Constanta, a ajuns anul acesta la a XV-a editie. Judetul Bacau a fost reprezentat la sectiunea „interpretare”, la grupa de vârsta 4-6 ani, de Miruna Stefania Hârbu, eleva in clasa I la Colegiul National de Arta „George Apostu” Bacau.

Micuta artista, coordonata de prof. Claudia Vasilache, a interpretat piesa „Ciocanitoarea”, muzica si text Marcel Iorga, si a reusit sa convinga juriul ca merita sa fie pe scena festivalului. Ea a obtinut un „Premiu special” dintre premiile juriului „In Memoriam George Naghi” 2015.

„Pentru Miruna si pentru noi, oamenii care o calauzim in aceasta activitate, familie, profesori, prieteni, acest premiu inseamna foarte mult. Este recunosterea faptului ca suntem pe drumul cel bun, ca Mirunica a avut ceva de spus prin interpretarea ei. Este un premiu muncit”, a declarat Ramona Hârbu, mama interpretei.

PUBLICITATE

Festivalul s-a desfasurat pe trei mari sectiuni, interpretare, creatie si show, pe categorii de vârsta distincte, de la 4 la 15 ani. In total, aproape 300 de concurenti au urcat pe scena.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ