Paraşutiştii scot armele pentru o şedinţă de tragere demonstrativă/foto: Ramona Ionescu

– paraşutiştii băcăuani îi invită pe jurnalişti în poligon – pe 8 iunie, Batalionul 630 Paraşutişti „Smaranda Brăescu” organizează prima ediţie a Cupei jurnalinalistului la tir

Poligonul Gârleni va fi luat cu asalt de jurnaliştii băcăuani în preajma Zilei Paraşutiştilor. Evenimentul care se va desfăşura în intervalul orar 10.00 – 14.00, se anunţă a fi unul plin de surprize. Competiţia poate fi asociată ca dublă premieră, o dată pentru că este organizată de paraşutişti, iar a doua premieră este aceea că ultimele generaţii de ziarişti nu au mai tras cu muniţie de război în Poligonul Gârleni.

„Activitatea este organizată la ceas aniversar pentru paraşutiştii militari băcăuani, cu ocazia aniversării, la data de 10 iunie, a 76 de ani de la înfiinţarea primei subunităţi de paraşutişti din Armata României. Jurnaliştii se vor întrece în cadrul unor şedinţe de tragere cu armament uşor de infanterie compatibil NATO. De asemenea, reprezentanţii mass-media vor asista la şedinţe de tragere demonstrative organizate de militarii Batalionului 630 Paraşutişti „Smaranda Brăescu”, declară slt. Ioana Farcaş, din cadrul Batalionului 630 Paraşutişti „Smaranda Brăescu”

PUBLICITATE

La concurs se pot înscrie maxim 20 de persoane. Deplasarea spre poligon a reprezentanţilor mass-media este asigurată de către organizatori. (Ramona Ionescu)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ