In jur de 2.000 de onesteni l-au condus marti, pe ultimul drum pe Ionut Maior, a carui viata s-a oprit la doar 27 de ani, in urma tragediei de la Clubul Colectiv din Bucuresti. Din seara de 30 octombrie, de când s-a intâmplat aceasta nenorocire locuitorii din Onesti s-au interesat mereu de starea de sanatate a acestui tânar, cunoscut in municipiul de pe Trotus, sperând ca va trece peste aceasta incercare.

Un impresionant sobor de preoti au savârsit slujba de inmormântare si au fost aduse zeci de coroane si jerbe de flori, una dintre acestea fiind de la Presedintia României. Pe ultimul drum, Ionut a fost salutat de câtiva motociclisti, iar la Colegiul National „Grigore Moisil”, pe care Ionut Maior l-a absolvit  cu una din cele mai mari medii la examenul de bacalaureat, elevii si profesorii au adus candele si au pastrat momente de reculegere in memoria  celui disparut. 
 
Miercuri, bacauanca Andra Elena Toader (30 ani), care a murit in urma aceluiasi incendiu, dupa mai multe zile de suferinta, va fi inmormântata la Cimitirul Sarata. Starea Andrei a fost critica de la inceput, iar sâmbata, organismul ei a cedat. Pâna acum, Bacaul a pierdut patru tineri in tragedia de la Bucuresti.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ