Sarbatoare de capatâi a intregii crestinatati, Invierea Domnului aduna in curtea bisericilor pe credinciosii dornici sa primeasca Lumina. Pentru membrii parohiei din cartierul Miorita, aceasta sarbatoare reprezinta si hramul sfântului lacas care-i aduna intru Hristos.

Biserica “Invierea Domnului” strajuieste ca o cetate de pe dealul ce margineste municipiul Bacau in latura sa de nord. Ea s-a ridicat, incepând cu anul 1991, prin osârdia locuitorilor din zona care, infruntând greutatile, au ridicat prin contributiile lor o biserica deosebita, conform proiectului, o “sora” mai mica a catedralei “Inaltarea Domnului” din centrul Bacaului.

Indrumati indeaproape de parintele-paroh Petru Dinu si de preotii co-slujitori Gheorghe Tataru, Marian Vatamanescu si Andrei Dimofte, ei se pregatesc de hramul bisericii care va fi praznuit in a doua zi de Pasti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ