Tânara din satul Cârligi, comuna Filipesti, care a disparut de mai bine de o saptamâna, este de negasit.

Sotul ei a lipit, ieri, fotografii cu ea prin mai multe zone intens circulate din municipiul Bacau in speranta ca cineva o va recunoaste si va putea oferi informatii despre ea. Ramona Calin (34 ani) a plecat de acasa, miercurea trecuta, la cumparaturi in oras.

Seara a sunat pe telefonul soacrei si i-a spus ca a pierdut autobuzul si ca va veni acasa a doua zi, insa acest lucru nu s-a mai intâmplat.

PUBLICITATE

Telefonul este inchis si doar o singura data sotul ei a reusit sa apeleze numarul ei, insa i-a raspuns un barbat. El crede ca femeia este sechestrata si a dat-o disparuta la Politie.

„Am pus fotografii cu ea in statiile de autobuz, pe la piata, poate o recunoaste cineva. Sotia mea nu avea de ce sa plece de acasa, pentru ca isi iubeste copiii si noi nu ne certam”, spune Cristian Calin, sotul tinerei.

Cine o recunoaste este rugat sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ