Vernisajul expozitiei de fotografie “Crâmpeie de poveste” / Foto Liviu Maftei

Deschiderea stagiunii teatrale 2015-2016 a fost scena unui debut in arta fotografica. Cunoscut bacauanilor pentru condeiul sau jurnalistic cu care a imortalizat realitatea cotidiana a Bacaului, Alin Leanca, sociolog de formatie, alege, de aceasta data, limbajul vizual pentru a ne oferi “Crâmpeie de poveste”.

Imaginile sale cauta emotia care insoteste actul dramatic, intitulat uneori “Gala STAR” , alteori “Theaterstock”, pastrând cu ajutorul aparatului de fotografiat momentul si gestul care spune povestea unui intreg spectacol.

Momentul intâlnirii cu publicul s-a desfasurat inaintea premierei piesei de teatru “Moara cu noroc” de sâmbata seara, adunând in foaierul teatrului iubitori ai artei dramatice si ai fotografiei deopotriva. “O bucatica din toate aceste povesti oferite publicului prin teatru le-a adunat Alin Leanca in tolba sa micuta cu un ochi magic pe care le-a pus apoi pe peretii nostri” a marturisit actrita Anca Sigartau, directorul Teatrului Municipal “Bacovia”, in prezentarea sa din cadrul vernisajului.

Genul acesta de poveste vizuala va deveni o prezenta constanta pe care publicul iubitor de teatru o va putea viziona sub forma unor expozitii de arte vizuale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ