Avalansa de spectacole pe scena Teatrului de Vara. Marti, 15 decembrie, nu mai putin de trei scoli gimnaziale au sustinut serbarile de final de an. Intre ele, Scoala Gimnaziala „Constantin Platon” a ales ca spectacolul lor sa se numeasca „Poveste de Craciun”, realizat in colaborare cu Asociatia Parintilor.

Pe durata a celor mai bine de doua ceasuri de spectacol, elevii de la „Platon” indrumati de invatatori si profesori, au pus in scena numere de dans, scenete de teatru si au cântat, toate momentele fiind croite in jurul sarbatorilor si datinilor românesti de iarna. Interesant a fost finalul, când, dupa uraturile de Anul Nou ale elevilor, corul profesorilor si al parintilor au urcat pe scena, unde, la rândul lor, si-au colindat elevii si copiii. Toti elevii Scolii „Platon”, fie ca au participat in spectacol, fie i-au sustinut si aplaudat pe colegii lor de pe scena, au primit cadouri.

„La acest spectacol au participat elevi din cele 24 de clase ale scolii. Astfel, ne-am dorit ca toti elevii nostri sa fie la un loc, sa cream o atmosfera de familie, a familiei «Platon». Trebuie sa remarcam sprijinul Asociatiei Parintilor, care s-a mobilizat exemplar si care a facut eforturi pentru ca toti elevii scolii sa primeasca cadouri la spectacolul de sfârsit de an”, a declarat prof. Manuela Neculcea, director adjunct al Scolii Gimnaziale „Constantin Platon” Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ