Recent, pe Stadionul Orasenesc din Târgu Ocna, s-a desfasurat etapa judeteana a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta de la localitati, institutiile publice si operatorii economici din judetul Bacau.

S-au inscris in cursa mai multe echipaje de la ambele categorii, iar in final cele mai bune au urcat pe podium. „La serviciile voluntare pe locul I s-a clasat Primaria Tg. Ocna, urmata pe locul II de Buhusi si pe locul III de Slanic Moldova.

Dintre serviciile private, pe primul loc a fost Chimcomplex Onesti, pe doi OMW Petrom si pe trei Rafo”, a declarat lt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau.

Primele clasate de la ambele categorii vor participa la etapa interjudeteana care se va derula in perioada 1-15 iulie. Probele de concurs au constat in pista cu obstacole pe 100 m, stafeta 4×100 m si dispozitivul de interventie.

Aceste concursuri urmaresc dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor pompierilor, dar si asigurarea unei bune colaborari intre serviciile voluntare si private.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ