In fiecare zi de marti 13, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta organizeaza „Ziua informarii preventive” asa cum o fac si celelalte state europene. Asa se face ca, marti, 13 august, si in judetul Bacau, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), vor avea loc mai multe activitati dedicate acestei zile.

„Incepând cu ora 10.00, unitatea noastra isi va deschide portile pentru toti cei care doresc sa se familiarizeze cu specificul profesiei noastre, vizualizând totodata tehnica de interventie cu care echipajele serviciilor profesioniste participa la misiunile de salvare si unele exercitii demonstrative de stingere a unui incendiu si de salvare a unei persoane de la înaltime”, spune lt. Alexandru Balica, ofiter de relatii publice la ISU Bacau.

Activitati preventive se vor derula si la Tabara de la Valea Budului, iar in zonele aglomerate din Bacau, Onesti si Moinesti se vor imparti flyere si stickere cu logo-ul „Preveniti ghinionul! – marti 13 august 2013”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ