Pompierii din Bacau au urcat pe podium/Foto: ISU Bacau

Echipajul de pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau care a participat, zilele trecute, la faza zonala a Competitiei de descarcerare si acordare a primului ajutor calificat, de la Iasi, a urcat pe podium la finalul concursului.

La proba descarcerare din vehicule, ISU Bacau a obtinut locul II, iar la proba de prim ajutor locul III, insa a primit si premiul pentru cel mai bun echipaj de servanti. La aceasta competitie au participat si pompieri din judetele Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.

Cei mai buni au fost salvatorii ieseni, care au obtinut locul I la ambele probe. Cele mai bune trei echipaje din aceasta prima etapa s-au calificat in urmatoarea etapa, cea nationala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ