Si anul acesta „Ziua Pompierilor” va fi marcata in mijlocul bacauanilor, in Piata Tricolorului, acolo unde va fi adusa si tehnica din dotare ce va fi expusa curiosilor. Manifestarile vor avea loc in zilele de sâmbata si duminica.

In prima zi, pompierii vor fi prezenti incepând cu ora 9.00 si pâna la ora 13.00 vor prezenta autospecialele de interventie, vor organiza concursuri pentru copii si vor expune accesorii de interventie si machete de munitii de razboi ramase neexplodate.

Programul va fi completat de exercitii demonstrative ale câinelui de serviciu pentru cautare si salvare victime iar cei mici pot incerca tiroliana. Duminica, 13 septembrie, de la ora 10.00, va avea loc festivitatea de aniversare a „Zilei Pompierilor din România”, urmata de defilarea fortelor si mijloacelor de interventie. Seara, la ora 20.30, va fi festivitatea de retragere cu torte a pompierilor militari pe traseul Statuia lui Stefan cel Mare –Orizont – Milcov cu oprire la unitate.

„De ziua noastra ii asteptam pe toti bacauanii cu mic cu mare in Piata Tricolorului unde vor avea ocazia sa afle cât mai multe lucruri despre tehnica de interventie, despre cum sa actioneze pe timpul situatiilor de urgenta, iar pentru cei mici am pregatit mai multe surprize”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ