Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Maior Constantin Ene” al Județului Bacău nu sunt indiferenți față de evenimentul tragic petrecut în clubul ”Colectiv” din municipiul București.

Cadrele militare se vor prezenta luni, 09 noiembrie a.c., începând cu ora 07:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău pentru a dona sânge victimelor rezultate în urma tragediei din ”Colectiv”. Acest gest nobil va fi făcut și de salvatorii din cadrul Detașamentelor de Pompieri Onești și Moinești în datele de 11 noiembrie și respectiv 17 noiembrie 2015.

Campaniile de donare de sânge nu sunt o noutate pentru pompierii militari băcăuani, care sunt donatori cu vechime și pe care personalul Centrului de Transfuzie Sanguină se bazează la greu.

“Astăzi, aproape că nu există evenimente care să nu ne pună viața în pericol și la care pompierii militari să nu fie solicitați. Pompierul e prezent nu doar ca să salveze, ci și să înțeleagă și să aline suferința celui care l-a chemat în ajutor” – se arata intr-un comunicat de presa primit la redactie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ