13 Septembrie este Ziua Pompierilor din România, iar salvatorii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau au sarbatorit implinirea celor 168 de ani de la Batalia din Dealul Spirii printr-un simpozion care a avut loc la Centrul de Afaceri si Expozitii si la care au participat oficialitatile locale.

S-au prezentat mesajele de felicitare transmise de catre dr. Raed Arafat, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta si de catre generalul de brigada dr. Ovidiu Vasilica, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.

Un moment asteptat a fost avansarea in grad inainte de termen a patru subofiteri si a unui ofiter, care s-au evidentiat în îndeplinirea deosebita a misiunilor pe care le-au avut.

PUBLICITATE

Tot cu ocazia Zilei Pompierilor, ISU Bacau va avea pâna la sfârsitul acestei saptamâni portile deschise pentru toti cei care vor dori sa le treaca pragul si sa afle mai multe despre activitatea lor dar si despre cum sa se comporte in caz de cutremur, incendiu sau inundatii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ