– omul rămăsese prins cu picioarele sub dărâmături

Salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Oneşti au intervenit la o locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, din localitate, pentru degajarea unei persoane care fusese surprinsă de prăbuşirea unui perete al locuinţei, la care efectua lucrări de reabilitare.

Bărbatul de 61 de ani rămăsese blocat cu picioarele sub bucăţile de chirpici şi cărămidă, iar pompierii au intervenit imediat, au săpat în jurul său şi l-au scos de acolo.

PUBLICITATE

„Persoana a fost degajată şi predată unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bacău, care l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Oneşti”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiţer de relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău. Se pare că bărbatul a suferit traumatisme la picioare şi avea nevoie de îngrijiri.

În urma prăbuşirii peretelui, o ţeavă de gaz a fost afectată, la faţa locului fiind solicitată şi intervenţia unui echipaj de la societatea furnizoare pentru remedierea problemei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ