Militarii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bacau au avut parte, duminica, de o zi de foc. Acestia au fost solicitati sa intervina la mai multe incendii care s-au iscat in judet. Prima alarma s-a dat in jurul orei 7.00, când o autoutilitara a luat foc pe strada Bucegi.

Au reusit sa stinga incendiul in timp util, flacarile distrugând doar câteva componente din plastic ale motorului, insa nu au reusit sa stabileasca de la ce a pornit. Au mers apoi la accidentul de la Racaciuni, unde o motocicleta a luat foc.

Dupa-amiaza, in satul Fântânele, comuna Hemeius, s-au aprins deseurile menajere depozitate la marginea localitatii. Au ars aproape 300 de mp din groapa de gunoi iar pompierii au actionat pentru stingerea focarelor.

PUBLICITATE

Spre seara, un alt autoturism a fost cuprins de flacari in comuna Oituz. S-au deplasat aici militarii de la Detasamentul Onesti. Proprietarul le-a spus ca masina s-a aprins dupa ce a pornit-o si de aceea se presupune ca s-a produs un scurtcircuit. Masina a ars aproape in totalitate.

Nici noaptea nu a fost mai linistita. In jurul ore 1.00, in satul Coman, din comuna Sanduleni, un adapost de animale si o fânarie au fost cuprinse de flacari Au ars aici 150 de mp din adapost si aproape 20 de tone de furaje. Cauza nu s-a stabilit inca. Focul a fost stins in colaborare cu pompierii voluntari ai localitatii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ