Sâmbata si duminica, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au fost in centrul orasului pentru a sarbatori in avans, impreuna cu bacauanii, Ziua de 13 septembrie – Ziua Pompierilor din România.

Au fost aduse si prezentate autospecialele de interventie, cei mai bucurosi fiind copiii care au avut ocazia sa se urce in masinile de stins incendii, in barca de salvare, sa se plimbe cu senilata, sa urce in autoscara si sa priveasca orasul de la inlaltime, dar tot pentru ei fost organizate si concursuri cu tematica de pompieri, fiind acordate si diplome.

In piateta din fata Casei de Cultura au fost montate standuri expozitionale cu accesoriile de interventie ale echipei pirotehnice si cu machete de munitie de razboi, dar si un pavilion de informare preventiva.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ