Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau a fost reprezentat cu succes la Campionatul National de Judo al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Plutonierul adjutant Sorin Tasca s-a clasat pe locul al III-lea, la categoria 90 kg, dar a urcat pe aceeasi treapta a podiumului si in competitia pe echipe, alaturi de colegii care au reprezentat Inspectoratul General pentru Situati de Urgenta (IGSU).

Pompierul bacauan participa la acest concurs an de an, inca din 2006, când era singurul concurent pentru IGSU, si de fiecare data a câstigat o medalie. Campionatul de Judo al MAI s-a desfasurat in perioada 16-18 martie, in Sala Sporturilor de la Deva, unde au participat aproape 90 de luptatori, sportivi si sportive din toate structurile MAI, respectiv pompieri, politisti, jandarmi si politisti de frontiera.

PUBLICITATE

Aceasta competitie se desfasoara la nivel national inca din anul 1990.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ