Polițiștii din cadrul Compartimentului Delicte Silvice al IPJ Bacau și lucrători dfin cadrul Direcției Silvice Bacăuau desfășurat în zona Comănești-Asău-Agăș-Brusturoasa, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr de 19 ani, care a tăiat fără drept și transporta cu un atelaj hipo 130 pomi de Crăciun, pentru care nu deținea documente de proveniență si transport.

A fost depistat, pe DN 12A, un bărbat de 47 de ani, în timp ce transporta cu un autovehicul 3,744 mc lemn foc specia mesteacăn, fără a deține documente de proveniență și transport.

De asemenea, pe DN 12A, polițiștii au depistat un bărbat de 53 de ani, care transporta cu un autoturism 10 pomi de Crăciun necrotaliați și pentru care nu deținea documente de proveniență și transport.

Față de cei în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2000 de lei fiecare iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ