– cel care il pierduse a fost identificat – el le-a multumit agentilor si le-a marturisit ca nu mai spera sa-si recupereze banii

In aceasta seara, politistii locali de la Biroul de Siguranta Rutiera, in timp ce patrulau in zona Pietei Centrale, din municipiul Bacau, au gasit un portofel de culoare neagra cu suma de 515 lei, doua tichete valorice de 9,7 lei fiecare, un card de sanatate, o carte de identitate si mai mai multe chitante.

Pe baza documentelor, agentii au constatat ca portofelul apartinea unui tânar de 19 ani, din comuna Balcani.

PUBLICITATE

portofel gasit (1)

„Politistii au identificat adresa la care domicilia in Bacau, pe baza unor chitante achitate la una dintre societatile de televiziune prin cablu din municipiu.

La sediul Politiei Locale, tânarul a intrat in posesia portofelului, declarând ca nu mai spera sa-si recupereze banii si le-a multumit agentilor locali”, a spus Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ