– acesta este al doilea portmoneu gasit in Piata Centrala, in ultima saptamâna – in el erau bani, acte de identitate si un card european de sanatate

Miercuri dimineata, un agent de la Politia Locala Bacau a gasit in zona pietonala a Pietei Centrale un portofel in care erau peste 500 de lei, dar si mai multe documente importante.

„In baza acestor documente a fost identificat proprietarul, un barbat de 60 de ani, din municipiul Bacau, care a fost invitat la sediul Politiei Locale unde i-a fost inmânat portofelul pierdut”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politie Locala Bacau.

Acesta sesizase ca nu-l mai are si când l-au sunat politistii locali sa vina si sa-l recupereze el era deja la sediul Sectiei 2 Politie pentru a-l declara pierdut.

PUBLICITATE

Omul munceste in strainatate si se grabea sa ajunga cu baiatul sau la medic, pentru un vaccin. A intrat in piata ca sa-i cumpere copilului ceva de mâncare si atunci si-a pierdut portofelul.

„Acest caz nu este singular. Saptamâna trecuta, un tânar de 19 ani si-a pierdut portofelul in care avea 500 de lei, fiind gasit tot de politisti si restituit. Recomandam pe aceasta cale cetatenilor sa fie mai atentie la bunurile persoanle, atunci când merg la cumparaturi”, a mai spus Podoleanu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ