– acesta ar fi intrat peste doua tinere in scara blocului si le-ar fi propus sa intretina relatii sexuale – una dintre tinere a reclamat la Politie ca a scapat cu greu din mâinile acestuia

Intâmplarea a avut loc in urma cu o saptamâna, in municipiul Bacau. Doua tinere, ambele de 19 ani, in timp ce se intorceau din club, in jurul orei 3.00, au fost atacate de catre un individ in scara blocului, situat pe strada Marasesti.

Acesta ar fi oprit in graba masina in fata imobilului si a intrat in scara, unde a inceput sa traga de ele, si-a desfacut cureaua de la pantaloni si le-a intrebat daca nu vor o partida de sex.

PUBLICITATE

Una dintre ele a reusit sa ajunga in lift si a asteptat cu usa deschisa, pâna ce prietena ei a scapat din mâinile agresorului.

Desi individul a incercat sa blocheze ascensorul, tinerele l-au activat si au ajuns in siguranta in apartament.

Greseala lor a fost ca in loc sa sune imediat la 112 si-au sunat un verisor, care a ajuns abia dupa zece minute la bloc, când suspectul nu mai era.

Masina lui a ramas insa câteva ore in fata fata scarii. Din descrierea tinerelor, suspectul ar avea intre 21 si 25 de ani, 1,70 m inaltime, slab si era imbracat cu o geaca de culoare neagra, blugi gri, camasa in carouri, iar pe cap purta o caciula.

Plângerea la Politie a fost insa depusa abia dupa doua zile, cercetarile sunt insa ingreunate.

„S-a intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de agresiune sexuala si se fac cercetari in vederea identificarii faptuitorului”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Reclamantele au pus la dispozitia anchetatorilor si o parte din numarul de inmatriculare al masinii, atât cât au retinut, dar nici aceste date nu au fost de prea mare ajutor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ