Peste 260 de polițiști vor acționa zilnic în stradă, în județul Bacău, pentru liniștea și siguranța cetățenilor, urmare a ordinului viceprim – ministrului pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, de suplimentare a efectivelor care acționează în această perioadă.

Astfel, în perioada 29 mai – 1 iunie a.c., în județul Bacău, zilnic, se vor afla la datorie peste 200 polițiști de la ordine publică, 50 de la poliția rutieră, precum și din cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase,precum și combaterea criminalității organizate

Cei peste 260 de polițiști cu peste 120 de autospeciale vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat și creşterea siguranţei rutiere, astfel încât cetăţenii să se bucure în linişte de această sărbătoare.

Polițiștii vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe principalele drumuri naţionale şi județene, utilizând aparatele radar din dotare.

Pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea faptelor antisociale, vor fi constituite zilnic peste 90 de patrule de ordine şi siguranţă publică.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ