În apropierea sărbătorilor pascale, polițiștii din județul Bacău și-au îndreptat atenția către persoanele cu dizabilități auditive.

Astfel, la data de 9 aprilie a.c., polițiștii au mers cu daruri și tradiționalul cozonac la sediul Asociației Nationale a Surzilor din România – filiala Bacău.

50 de persoane aflate în acest centru au primit cu bucurie darurile oferite de polițiști cu sprijinul Asociației DONIT Brașov, partener al IPJ Bacău în derularea proiectului cu finanțare europeană ce vine în sprijinul persoanelor defavorizate.

PUBLICITATE

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău urează tuturor cetăţenilor un Paşte Fericit, sănătate, belşug şi bucurii alături de familie şi prieteni!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ