La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Bacău au fost alertaţi prin 112 că, în cartierul Narcisa, un bărbat a fost bătut pe stradă de doi indivizi.

Un echipaj a ajuns la faţa locului şi i-au dus pe cei trei la audieri, în urma cărora s-a stabilit că totul ar fi pornit după ce un om al străzii, în vârstă de 34 de ani, i-ar fi cerut bani altuia de 26 de ani, dar a fost refuzat. S-a iscat o altercaţie între ei, iar tânărul de 26 de ani şi-ar fi chemat tatăl în sprijin.

Amândoi au început să-l lovească pe omul străzii cu pumnii şi picioarele, sub privirile mai multor copii care se jucau în zonă, dar şi a unor adulţi, care nu au putut interveni să-i despartă.

Scenele violente au fost surprinse şi de camere de supraveghere montate pe un bloc din apropiere şi din imaginile, care au putut şi urmărite şi de anchetatori, se vede cum unul dintre agresori se îndreaptă către martori şi pare că are intenţia să-l lovească pe unul dintre ei. În acest timp, victima reuşeşte să scape şi fuge printre maşini.

Toţi cei implicaţi în altercaţie au depus plângeri la Poliţie şi se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, însă niciunul nu a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.