FOTO: Patlagica Daniel‎ / Facebook

– acesta a încercat să fugă de la locul incidentului, dar a fost prins de agenţii de la Intervenţie n în final, toată „aventura” l-a costat 935 de lei

Poliţiştii locali erau într-o acţiune de depistare şi sancţionare a celor care parchează ilegal pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Bacău, când i-au cerut unui şofer care oprise în staţia de autobuz a hypermarketului din zonă să se legitimeze.

În loc să scoată actele, acesta a început să-i înjure şi să-i ameninţe pe agenţi, la faţa locului fiind chemată imediat echipa de intervenţie.

PUBLICITATE

„La vederea agenţilor de intervenţie, şoferul a încercat să fugă cu maşina, avariind, în acest mod, un alt autovehicul parcat în staţia de autobuz. A coborât din maşină şi proferând injurii şi ameninţări a încercat să se refugieze într-o cafenea din apropiere, fiind prins imediat de agenţi şi condus la sediul instituţiei noastre unde a fost identificat”, a declarat Florin Podoleanu, purtător de cuvânt la Poliţia Locală Bacău.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre un bărbat de 41 de ani, din Bacău, care a fost sancţionat cu 435 de lei şi 2 puncte penalizare, pentru parcare neregulamentară, şi cu încă 500 de lei la Legea 61, pentru că i-a înjurat pe poliţişti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

 1. Cu opritul in statia de autobuz nu sant deloc de acord ,in cazul asta politia locala si-a facut treaba.?????
  Darrrrrrr, in cazul meu ca am parcat in parcare si nu aveam fise ,cat m-am dus in piata 2-3minute sa fac rost de fise ,dumnealor repede au mai aplicat legea.
  Deci ori faceti automatele alea sa mearga si cu bancnote (precum unul de cafea ,eventual care da si rest) ,ori o lasati mai moale cu amenda din prima. Treceti o data pe langa masina omului si vedeti ca nu are tichetul ,mai treceti si a doua oara dupa 2-3minute.
  Sapoi daca nici a doua oara nu are tichet ,atunci puteti da amenda.
  Ganditi-va ca si noi conducatorii auto tot oameni santem , nu ne ploua cu bani de undeva ,si in cazul meu e mai grav ca sant persoana cu un venit de 272 de lei pe luna ,pentru ca asta e venitul unei persoane cu handicap (locomotor ,ca nu’s cu capul ).. ……

 2. dar pe strada energiei de ce nu se intreprind astfel de actiuni? la cate masini parcheaza neregulamentar in statiile de autobuz in special cea de langa sensul giratoriu s-ar scoate bani buni din amenzi.
  masinile stau bine mersi parcate acolo in timp ce autobuzul e nevoit sa opreasca in mijlocul drumului.

 3. In ce priveste comportamentul individului” no comment”. Sa plateasca.
  Insa, in ce priveste intocmirea proceselor verbale la regimul circulatiei rutiere de catre politistii locali ridica multe semne de intrebare.
  „In speta, insa, prev. art. 2 alin. 2 din Legea nr. 155/2010 nu au fost respectate si politistul local nu a comunicat Politiei Rutiere incalcarea normelor de circulatie rutiera de catre conducatorul auto ce a stationat voluntar neregulamentar pe drumul public ci a procedat la constatarea si sanctionarea contraventiei prevazute prin OUG nr. 195/2002, cu toate ca nu avea competenta materiala pentru a actiona in acest sens”.

 4. Domni de la politia locala de ce nu trec si pe strada Erou Ciprian Pintea sa vada cum se parcheaza in fata clinicilor desi este un semn cu parcarea autoturismelor paralel cu trotuaru se parcheaza in spic si se ocupa jumatate de banda asfel se ingreuneaza circulatia daca aveti bunavointa sa treceti pe la adresa sus mentionata o sa vedeti o dubita cu numere de Italia care este parcata si blocheaza circulatia mi sa intimplat sa nu pot sa dau prioritate masinei de la pompieri din cauza acelori masini parcate neregulamentar La citeva ore de la evenimentu relatat am vazut o masina apolitiei locale care afost in aceias situati cu amea numai ca masina nu era apompierilor era omasina de la salubritate va rog sa faceti ceva pe portiunea de strada din fata poriclinici Paladi

 5. Am vazut cum Politia Locala a “curatat” statia de autobuz de pe Alexandru cel Bun,in fata la Cora.La 5 min.dupa ce a plecat Politia parcatea era ocupata de altii.Ar trebui sa faca controale din 10 in 10 min.Au parcare subterana si smecherii lu’peste opresc in fata blocand statia de autobuz.Ca urmare autobuzele stationeaza pe prima banda…

LĂSAȚI UN MESAJ