In fiecare unitate din Bacau, subordonata Ministerului Afacerilor Interne, Ziua Nationala a României a fost sarbatorita in avans. Vinerea trecuta, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bacau, dar si la cel al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) s-au organizat sedinte festive in cadrul carora s-a vorbit despre importanta acestei mari sarbatori si s-au facut avansari in gradul profesional urmator inainte de indeplinirea stagiului minim.

Din cadrul IPJ Bacau, 54 de agenti si 21 de ofiteri au fost avansati, insa acestea nu au fost singurele recompense. „S-au acordat diplome Serviciului Ordine Publica, Serviciului pentru Actiuni Speciale si Sectiei 1 Politie Bacau, precum si unor politisti, pentru activitatea desfasurata în anul 2014”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la IPJ Bacau.

De la IJJ Bacau, 122 de subofiteri jandarmi au fost avansati in gradul urmator pentru rezultatele bune si foarte bune obtinute in activitatea desfasurata.

PUBLICITATE

„Un ofiter a primit «Distinctia de serviciu» pentru îndeplinirea în conditii deosebite a misiunilor încredintate, iar mai multe cadre, ofiteri si subofiteri, vor fi recompensate de catre inspectorul sef cu multumiri, felicitari si citarea prin ordinul de zi al unitatii”, spune lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.

De la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau, au fost avansati în gradul urmator, înaintea expirarii stagiului minim în grad, doi ofiteri si 54 de subofiteri, iar alti doi ofiteri au primit „Distinctia de serviciu”. De la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau au avansat in grad 3 ofiteri, 78 de subofiteri si un maistru militar. Luni, 1 Decembrie, jandarmii si pompierii vor participa la parada militara si activitatile dedicate acestei zile.

„Pentru rezultate bune si foarte bune obtinute în activitate si pentru preocuparea permanenta în domeniul pregatirii profesionale, au fost acordate recompense personalului unitatii, constând în multumiri, felicitari precum si citarea prin ordin de zi pe unitate.”
lt. col Marius Taranu, ofiter relatii publice la GJM Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ