FOTO: Alisa Păun

Mai multe echipe de politie au aparut joi dupa-amiaza in centrul Bacaului, dupa ce mai multi indivizi, care s-au prezentat ca fiind cetateni straini, au abordat un bacauan, de pe strada Nicolae Titulescu, sub pretextul ca au nevoie sa le schimbe mai multi euro pentru a ajunge la spital.

Omul le-a spus ca nu are bani, insa s-a oferit sa-i duca la o casa de schimb valutar. In timp ce se schimba de haine, barbatul s-a trezit in curte cu unul dintre „straini” si l-a poftit afara, iar când a observat un echipaj de politie, bacauanul l-a oprit.

La vederea oamenilor in uniforma, unul dintre indivizi a rupt-o la fuga iar acest lucru le-a trezit suspiciuni politistilor.

PUBLICITATE

Ei incearca sa afle de la ceilalti ce anume urmareau in Bacau si verifica daca nu cumva au de-a face cu o noua metoda de inselaciune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ