Un alt politist din Onesti, din cei patru anchetati pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost audiat, ieri, in instanta. Razvan C. a negat senin faptele, in ciuda interceptarilor si declaratiilor de recunoastere date de doi dintre colegii lui, cercetati in acelasi dosar.

“Nu recunosc fapta, nu-mi mai aduc aminte nimic. Faptul ca C. (colegul politistului, n.r.) a recunoscut nu are nicio legatura cu fapta pentru care sunt trimis in judecata. Am vazut inregistrarile ambientale si plansele foto facute in momentul flagrantului, dar pentru ca trecuse aproximativ un an nu mi-am mai adus aminte ce s-a intâmplat atunci.

Nu recunosc ca as fi primit vreo suma de bani. Nici nu am cerut bani de la testator”, a declarat Razvan C. Despre banii gasiti asupra lui la perchezitii, politistul a gasit o explicatie inedita:

PUBLICITATE

“Am oprit la un moment dat la un restaurant ca sa mâncam. Eu am platit tot, iar mai târziu M. Bogdan mi-a dat banii inapoi. In loc sa-mi dea o bancnota de 50 de lei, mi-a dat 3 bancnote. Eu vorbeam la telefon, nu mi-am dat seama si imediat au venit si m-au arestat.”

Si Bogdan M. a recunoscut in totalitate faptele, mai precis ca a primit de la un sofer 300 de lei si ca i-a dat jumatate lui Razvan C. “E parerea lui! Nu stiu ce a facut el, daca a primit bani”, a fost reactia lui Razvan C. Si in ceea ce priveste accidentul musamalizat, din comuna Oituz, declaratiile au curs in aceeasi nota.

“Am sunat la o cunostinta ca sa vina cu o platforma si, dupa ce a ajuns, pentru ca partile implicate in accident au cazut la intelegere, am cerut sa se incarce masina pe platforma. Nu am verificat daca este semnata si completata constatarea amiabila. Nu-mi explic nemultumirea familiei A. si de ce s-au dus, impreuna cu copiii, la spital. Cred ca au fost sfatuiti de o persoana din DGA (Directia Generala Anticoruptie, n.r.).

Eu am vazut starea copiilor si aratau bine. Dupa ce am aflat ca familia A. a fost internata, am deschis dosar penal, s-au luat probe de sânge si, a doua zi, s-au facut masuratori la fata locului”, a mai precizat Razvan C.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ