Este vorba despre Constantin Florin Ene, numit director executiv la Poliția Locală Bacău prin dispoziție de primar. Acesta deținea in cadrul instituției funcția de șef Birou Dispecerat și Administrare Obiective, ocupată prin concurs.

Fost ofițer de informații și în Armată, cu o experiență de treizeci de ani, noul șef își dorește să schimbe imaginea Poliției Locale Bacău și să se apropie mai mult de cetățeni.

„Pe primul plan este modernizarea instituției. Trebuie să schimbăm imaginea, poate chiar și uniforma, să creăm un brand. Vrem să venim mai aproape de comunitate, pentru că aceasta este și misiunea poliției locale”, a declarat Constantin Florin Ene, directorul interimar al Poliției Locale Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Lăudabilă inițiativa domnului consilier si îl susțin. Sunt zeci de balcoane construite ilegal. Proprietarii si-au îngrădit si spațiul verde împrejmuind terenul împiedicând liberă circulație in perimetrul respectiv.Consider ca aceste balcoane ar trebui dărâmate. Bă mai mult proprietarii au spart si zidul de rezistența pentru a-si face ieșire pe balcon. Câta nepăsare din partea autorităților si a poliției Locale serv urbanism.

LĂSAȚI UN MESAJ