A condus fără permis

La data de 06 aprilie a.c, poliţiştii din Letea-Veche au depistat, pe raza localităţii, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Reţinut de poliţişti după ce a condus băut şi cu permisul anulat

Polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au depistat în trafic, un bărbat, de 46 de ani, din comuna Bereşti-Tazlău, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere anulat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore.

Sancționat contravențional pentru transport ilegal de persoane

La data de 06 aprilie a.c., polițiștii rutieri din Bacău au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Horgeşti, care transporta, contra cost, patru persoane, pe ruta Bacău- Horgeşti, fără a deţine licenţă de transport persoane.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003 și i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.PUBLICITATE