În perioada 10 – 13 aprilie a.c., cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, aproximativ 330 de poliţişti vor acţiona zilnic în județul Bacău, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Poliţia Română va fi la datorie cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti. Pe lângă activităţile de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii băcăuani vor fi prezenţi şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult, precum şi în locurile unde se desfăşoară manifestări publice circumscrise Sfintelor Sărbători de Paşti.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi în misiuni în această perioadă, 207 sunt de la ordine publică, 58 de la poliţia rutieră, 31 sunt poliţişti de investigaţii criminale, restul fiind de la alte structuri.

PUBLICITATE

Astfel, 108 de patrule de siguranţă publică, vor acţiona în această perioadă, zilnic, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a agenţilor de poliţie rutieră, pe principalele artere pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei în marile oraşe şi pe principalele căi de comunicaţie spre zonele turistice şi de agrement.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Obezii astia care scuipa ca porcii seminte pe strada ar trebui sa stea tot timpul in strada, nu doar de sarbatori. Putorile astea platite regeste au ales de ani de zile, in schimb, sa stea, pe banii mei si ai tai, in sectie, la caldura sau la umbra, dupa caz. De asta dementii isi fac de cap prin oras si mafia prospera. Scoateti putorile afara din sectie sa isi faca treaba pentru care sunt platiti.

    • Nu sunt politist ! Pentru ca asta era primul si singurul gand care ti-ar putea tie trece. Constat din comentariul tau ca esti limitat din punct de vedere al gandirii, asa ca o sa incerc sa ma cobor la nivelul tau ca sa intelegi. Obezitatea, la fel ca in alte joburi si la politie intervine datorita stresului. Am cunostinte in politie care dupa 15 ani de munca nu ii mai cunosti…. incaruntiti, cu burta etc. Dar tu esti ori un parazit care traieste din somaj, ori vreun pensionar care are mai multi ani de pensie decat de munca, ori vreun taximetrist care impinge masina in statie dupa ce o scoate pe liber, ori asa cum am redactat in titlu vreun parlit care isi rupe salele pentru 1000 de lei, iar sambata si duminica scuipa seminte si bea dintr-o doza de bere la scara. Apropo, “politistul obez” este la munca in Sfintele Sarbatori de Pasti in loc sa fie cu familia, indiferent ca sta in sectie la umbra sau in parc la soare NU ESTE ACASA, ceea ce tu nu stii limitatule ce inseamna sa nu fii langa familie in aceste clipe frumoase. Spor la barfa in continuare si deseara dupa ce ai luat lumina fugi repede acasa si fa-te manga, dupa ce in prealabil iti iei tricoul ala de sarbatoare cu gulerul intors si pana la buric.

LĂSAȚI UN MESAJ