1 decembrie 2023
ActualitatePNȚCD vorbește despre "Statul paralel"

PNȚCD vorbește despre “Statul paralel”

Țărăniștii băcăuani au organizat, duminică, o conferință de presă în care au vorbit despre „Experimentul România” și despre nevoia imperioasă de a acționa.

„Am ales această temă deoarece asistăm de 30 de ani la un experiment pus la cale de statele occidentale, după un plan bine stabilit de a distruge România ca stat și ca națiune, iar rezultatele au apărut, a declarat dr. Constantin Negru, președintele PNȚCD Bacău.

Au migrat în jur de șase milioane de oameni, toți tineri, din cauza salariilor scăzute, cele mai scăzute din Europa, inflația a crescut, forța de muncă e ieftină, au început să fie cumpărate pământurile, peste 66 la sută fiind deja înstrăinate, au fost distruse fabricile, au fost cumpărate gazele, petrolul, s-a trecut la distrugerea învățământului prin ștergerea istoriei și contestarea clasicilor literaturii și distrugerea sănătății prin birocratizare excesivă.”România riscă să dispară ca stat și națiune, iar PNȚCD Bacău a tras un semnal de alarmă în aprilie, la conferința județeană, asupra situației în care se află țara. Din păcate, și partidul e amenințat cu dispariția.

„Scopul acestui stat paralel, care e reprezentat de ambasadele străine și lucrează prin interpuși, prin politicieni, acesta este. A dispărut PNȚCD, rămânând puține organizații în țară, urmând să dispară, probabil, și PNL”, afirmă dr. Constantin Negru. Țărăniștii își propun să strângă rândurile și să încerce a salva ce se mai poate salva.

Ce pot face? Să-i alarmeze, să-i trezească pe români, să și-i apropie pe tineri, astfel încât generația viitoare de politicieni să acționeze în interesul României, nu împotriva ei. În final, liderii PNȚCD Bacău au afirmat că pregătesc un plan cu acțiuni concrete pe care îl vor prezenta la viitoarea conferință de presă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri