– doi indivizi au intrat noaptea peste ea in casa, au amenintat-o si i-au furat suma de 1.600 de lei

Intâmplarea a avut loc intr-una din serile trecute. Dorina Lovin (77 ani), din satul Straminoasa, comuna Plopana, s-a trezit pe timpul noptii cu doi indivizi care au dat buzna peste ea in casa. Unul dintre ei i-a pus plapuma pe fata si a inceput sa o ameninte ca o omoara daca nu le da toti banii pe care-i are.

De teama ca ar putea sfârsi in mâinile tâlharilor, biata femeie le-a spus sa caute sub un fotoliu ca are acolo banii strânsi din pensie. Erau in jur de 1.600 de lei, insa indivizii ar fi vrut mai mult.

PUBLICITATE

„Unul a venit la mine si mi-a acoperit fata cu plapuma, altul era in camera de alaturi, ca i se auzea vocea mai subtire. Spunea sa le dau banii aia multi. Unde sunt banii multi, intreba. Eu am avut un baiat care a vândut apartamentul si a venit aici. El intre timp a murit si cred ca ei s-au gândit ca eu am banii lui in casa. Dar de unde”, spunea tanti Dorina.

In cele din urma, cei doi au plecat doar cu suma de 1.600 de lei, insa batrâna nu-si poate reveni nici acum din soc. A mers in puterea noptii pe ulita sa ceara ajutor de la o vecina, iar când s-a luminat de ziua si-a sunat fiica la Bacau sa vina sa stea cu ea. „Este foarte speriata. Orice umbra vede, crede ca vin iar peste ea. Nu reusim sa o linistim. A venit si cumnatul meu de la Bucuresti si stam cu ea aici, dar se teme.

Politia a inceput ancheta, isi face treaba si speram ca o sa-i prinda”, spunea si Maria Sion, fiica batrânei. Oamenii din sat spun ca asemenea cazuri, sa intre peste ei in case, sa-i jefuiasca si sa-i ameninte nu au mai fost la ei in localitate. „Se mai fura, ca peste tot, dar asa sa vina sa te strânga de gât in casa, nu s-a mai intâmplat. Vecina s-a speriat foarte tare”, spunea o localnica. Politistii din localitate au inceput verificarile pentru prinderea suspectilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ