De luna trecuta, dr. Vlad Gheorghita, fost purtator de cuvânt la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bacau, nu mai este angajatul instituitiei.

„Practic, contractul de munca al dr. Vlad Gheorghita a incetat, din luna mai, cu acordul ambelor parti, in conformitate cu articolul 97 din Legea nr 188/1999, privind Statutul functionarilor publici”, a declarat dr. Florin Balta, purtatorul de cuvânt al DSVSA Bacau. Plecarea fostului purtator de cuvânt a intervenit, se pare, in contextul implicarii fostei sefe a Directiei Sanitare Veterinare, Carmen Carleta Bodea, intr-un dosar penal cu mai multe infractiuni, trei dintre acestea referindu-se la luarea de mita.

Contactat telefonic, dr. Vlad Gheorghita a reconfirmat stirea plecarii sale. „Nu a fost niciun fel de presiune. Eu chiar am vrut sa plec prin demisie, dar mi s-a propus sa optez pentru incetarea contractului cu acordul ambelor parti. Trebuia sa fac pasul asta, in coditiile scandalului fostei directoare. Cred ca e mai bine asa pentru toata lumea”, a declarat Vlad Gheorghita. De altfel, surse judiciare indica si o oarecare implicare a dr. Gheorghita in comiterea infractiunilor de mita ale fostei conduceri a DSVSA Bacau.

PUBLICITATE

„Complicitate. Practic, eu nu am facut decât sa o duc pe directoare cu masina la acea societate si sa o aduc inapoi, asta cica ar fi fost complicitatea. Când directorul te roaga sa-l conduci undeva, il conduci, nu?”, a completat fostul purtator de cuvânt al DSVSA Bacau.

Dr. Vlad Gheorghita a lucrat, din 1989 pâna in 1995, la Circa Sanitara Veterinara Faraoani, apoi din 1995, când a luat fiinta la Directia Sanitara Veterinara Bacau, a fost angajatul acestei institutii, trecând prin toate treptele, fiind chiar si sef al veterinarilor bacauani. In prezent, planurile doctorului Vlad Gheorghita vizeaza dezvoltarea unei afaceri proprii in domeniul sanitar veterinar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. La ce bun aceasta Directie daca tot,zi de zi,aflam de la TV ,cat de periculoase sunt alimentele pe care le cumparam din magazine??? Pentru ce activitate serioasa ii platim ???

  2. Gheorghita noi stim nu te-a presat nimeni cu exceptia dna ului ca nu puteau sa astepte constiinta ta si mai stim ce panica ai semanat in sistem sa nu le mai tina palma nimei ce palma vb ca erai cat o umbrela de ai cuprindeai pe toti
    da gluma cu soferia me-a placut deci te gandeai ca la retragere poti sa o faci pe soferul si ma intreb daca nu te-a pi=us si la altele care nu le aveai in fisa postului ptiuuu doamne

  3. domnule doctor sa arunci praful asta in ochii cui te mai privesc, ai iesi din dsv pe usa din dos ca sofer spui tu dar ati vom duce dorul ramanem fara manipulatorul sef dar vei fi ferit de o oarecare implicare ce formula stiintifica ai gasit . ce vorbesti colega de cand faci tusa si nu ne ai spus si noua ca te retragi si te dedici sofatului , hai plimbo , hahaha pe sefa
    vom suferi sa stii de nemuscati de cur sau alte lucruri pe la spate

  4. Ai fost smecher dar ti-a cazut tronul prietenas !A-ti facut mofturile basistilor,dar a venit ora platii pentru tine,carleta si Luci spaima babelor din piete.Salutari de la Brusturoasa coruptilor!Si la multi ani !Cu executare.

LĂSAȚI UN MESAJ