Concursul „Planuri de Afaceri, Planuri de Viitor!”, ajuns la a IV-a editie, s-a incheiat. Evenimentul a avut loc la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Bacau si, in fiecare an, isi propune sa ofere elevilor, profesorilor îndrumatori, institutiilor partenere o motivatie în plus în formarea culturii antreprenoriale.

Activitatea a fost o provocare pentru fiecare dintre participanti, dar, asa cum este la fiecare concurs, nu toti pot urca pe podium. La editia de anul acesta, la sectiunea planuri de afaceri, premiul III a ajuns la echipa CT „Anghel Saligny” formata din: Alina Grosu, Sorina Marcus si Vlad Roman (prof. Maria Irina Dromereschi), Colegiul „Henri Coanda”, cu elevii Dumitru Godina, Madalina Mazilu si Vlad Carare, a obtinut premiul II (prof. Andreea Eliza Burca), iar premiul I a fost câstigat de Radu Boca, Matei David si Stefan Salavastru (prof. Emilia Closca) de la Colegiul National „Gh. Vranceanu”.

Premiul pentru responsabilitate civica în afaceri si premiul publicului au fost obtinute de echipa Colegiului National „Ferdinand I”, formata din Ionut Cosmin Raveica, Stefan Romeo Avram si Nicolae Alexandru Gociu (prof. Simona Popovici). La sectiunea eseu, premiul I a fost ajuns la Emilia Pavel de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacau (prof. Mihaela Atodiroaei).

„Dincolo de aplauzele si bucuria eforturilor recunoscute si premiate, editia a 4-a s-a dovedit una a perseverentei – prin participarea echipelor care, anul trecut, au încercat, iar, anul acesta, au venit sa câstige – si a spiritului combativ si de fair play a elevilor si studentilor participanti”
– prof. Maria Irina Dromereschi – coordonatorul proiectului


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ