Începând de ieri, 30 iulie 2018, Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău a început vânzarea biletelor de tratament balnear din seria a XII-a, care va debuta în luna august. Pentru această serie, CJP Bacău a primit 327 bilete care vor ajunge la tot atâția pensionari. Toți cei 327 pensionari au repartiție, deoarece au depus cerere din timp pentru a merge într-o stațiune în luna august și au întrunit punctajul necesar.

Locurile repartizate lor sunt în stațiunile: 1 Mai, Amara, Bălțătești, Buziaș, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Herculane, Lacu Sărat, Moneasa, Neptun, Nicolina, Ocna Șugatag, Olănești, Pucioasa, Sarata Monteoru, Saturn, Slănic Moldova, Sovata, Tîrgu Ocna, Tușnad și Vatra Dornei.
Cei cărora li s-a alocat un bilet vor trebui să se prezinte la CJP Bacău, pentru a-l ridica, până în data de 7 august, inclusiv. După această dată, biletele rămase vor fi vândute la liber, în ordinea prezentării la ghișeul nr.2 al CJP Bacău. La cumpărarea biletului, pensionarii vor depune cuponul de pensie din luna iulie și, firește, recomandarea de la medicul de familie ori de la cel de specialitate, pentru tratamentul balnear pe care îl vor urma. Beneficiarii vor pleca la tratament în 11, 12, 13, 14 sau 15 august, în funcție de stațiunea în care vor merge. Următoarea serie va începe în 27 august.

Alte articole