La sfârsitul saptamânii trecute, peste 200 de politisti de la Rutiera, Ordine Publica si Prevenire au fost prezenti pe cele mai importante artere din judet unde au actionat pentru prevenirea accidentelor rutiere si depistarea vitezomanilor.

Oamenii legii au stat cu aparatele radar pornite aproape non-stop iar rezultatele nu au intârziat sa apara. „In cadrul actunilor desfasurate, politisii au constatat 14 infractiuni, din care 10 la regimul circulatiei rutiere.

Astfel, 5 persoane au fost depistate în timp ce conduceau autoturisme având o concentratie alcoolica în sânge peste limita legala, alta a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, 3 cetateni au fost depistati conducând autovehicule desi nu detineau permise de conducere sau aveau acest drept suspendat, iar o alta persoana conducea un autovehicul neînmatriculat”, a spus insp. pr. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

In cele trei zile au fost aplicate si 766 de amenzi, din care circa 600 la regimul rutier. Un numar de 182 de soferi au fost depistati de radar cu viteza prea mare, campion fiind un brasovean care circula in localitatea Negoiesti cu 122 km/h. In acelasi timp, 34 de conducatori auto au ramas fara permis si au fost retrase 33 de certificate de inmatriculare. In cadrul acestei actiuni, politistii de la Ordine Publica au aplanat 12 stari conflictuale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ